Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El COP-CpR lamenta la desaparició del Patronat de Comunicació

El Compromís per Ripollet ha criticat en una nota de premsa la decisió de l'equip de govern d'eliminar el Patronat Municipal de Comunicació. Per al grup de l'oposició, és "una pèssima notícia" que, segons el seu portaveu, Eduardo Giménez, posa de manifest la intenció de fer menys transparents els mitjans de públics i "posar-los encara més al servei dels que manen".

El Compromís ha lamentat que el Patronat de Comunicació fos l'únic amb paritat de polítics i entitats i amb vot igualitari. Giménez interpreta la seva dissolució com un pas enrere en la democratització de la gestió pública i adverteix a PSC i CiU que "sembla que no s'assabentin del que passa al carrer".

Incidents al parc de la Ciutadella
El COP-CpR ha enviat un comunicat conjunt de les formacions de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), on manifesten que "no es pot criminalitzar tot el moviment del 15M per l'actuació d'un grup molt minoritari, que en tot cas, va incomplir l'acord de l'assemblea de realitzar una protesta pacífica". Les CAV també denuncien una "campanya de descrèdit per part de les autoritats polítiques, les principals empreses de comunicació i el poder econòmic" i afirmen que les seves reivindicacions són "justes i legítimes".

Foto: Eduardo Giménez, durant el Ple de constitució de l'Ajuntament