Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Auditori acull la cloenda de l'Eduart d'arts escèniques

El passat dijous, 2 de juny, es va realitzar la Cloenda del Certamen de Teatre Infantil dels alumnes d'arts escèniques del programa EduArt. A l'acte es va lliurar als diferents alumnes d'aquesta iniciativa un diploma que acredita la seva participació. Aquest certamen, que va començar el passat 16 de maig, ha comptat amb l'actuació de més d'una cinquantena de nens i nenes de les escoles Tatché, Anselm Clavé, Gassó i Vidal, Josep M. Ginesta i Pinetons.

El Teatre Auditori es va omplir d'infants que juntament amb els seus pares i familiars van poder gaudir d'aquesta cloenda.

Al llarg d'aquests mesos, els nens i nenes han potenciat la seva creativitat mitjançant l'expressió corporal i diversos recursos escènics, com s'ha fet palès en les 7 representacions que s'han dut a terme al Teatre. El Patronat Municipal de Cultura fa una valoració molt positiva d'aquest certamen i també del curs, que va començar a l'octubre de l'any passat. El regidor, Ferran Tornel desitjava que aquesta iniciativa tingui molt futur.

Recordem que aquest programa es du a terme amb el treball conjunt del PMC, amb la col·laboració de la Regidoria d'Educació, a través del Pla Educatiu d'Entorn, i la comunitat educativa de les escoles de Ripollet.

J.G.