Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa de cloenda de l'esport extraescolar al PAME

El proper dissabte, 4 de juny, el PAME acollirà la cloenda de l'esport extraescolar amb una festa que s'iniciarà a les 9.45 del matí i s'allargarà fins a dos quarts de dues. Així, estan previstes diverses zones de joc, amb inflables, una gimcana, jocs a la piscina descoberta i diversos jocs esportius, on els nens i joves participaran per categories i edats fent rotació.
A Ripollet hi ha un miler de llicències d'esport extraescolar, que suposen el 50% de les que hi ha expedides al Vallès Occidental Sud. Enguany, la festa serà només al matí i no comptarà amb les actuacions de gimnasos locals ni grups del poliesportiu.

Piscines descobertes
El proper 11 de juny s'obriran les piscines descobertes del Poliesportiu Municipal de cara a la temporada d'estiu. La primera setmana, funcionaran només en horari de tarda, és a dir de 14. 15 a 20 h. Posteriorment, l'horari s'ampliarà des de les 10.30 h fins a les 20 h. El preu de les entrades serà de 5,30 euros per als adults i de 3,80 euros per als menors de 18 anys. L'any passat es van realitzar diverses millores en les instal·lacions que consistien en gespa artificial i en la construcció d'una coberta mòbil a les dues piscines petites, així com la reducció de la fondària de la piscina olímpica, per tal d'ampliar l'espai de lleure aquàtic.

Escola esportiva
El PAME ha organitzat un any més aquesta activitat, que es farà en dos torns (del 27 de juny al 13 de juliol i del 14 al 29 de juliol). Està dirigida a tots els nascuts entre 1997 i 2006. Les inscripcions es poden fer del 16 de maig al 17 de juny pel primer torn i fins l'11 de juliol pel segon.

R.H.