Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El vídeo de les Eleccions Municipals


Un total de 26.313 electors són cridats aquest 22 de maig a les urnes. Aquests comicis compten amb 8 candidatures: PSC, COP-CpR, PP, CiU, ICV-EUA, ERC, PxC i MSR. Al llarg de la jornada, la web municipal oferirà avanços de PARTICIPACIÓ i a partir de les 20 hores s'informarà de l'escrutini simultàniament per ripollet.cat i per ràdio i internet a l'especial 'La Nit de les Eleccions', que es farà en format web TV per ripolletradio.cat. A més, comptarà amb els canals de participació Info Ripollet, oberts a Facebook i Twitter.



Dispositiu electoral

S'han habilitat 8 col·legis i 41 meses, amb el suport de 114 ciutadans i ciutadanes com a presidents i vocals. A més, un total de 52 treballadors municipals vetllaran pel bon funcionament de la jornada.

Cobertura informativa
Els mitjans municipals han fet una difusió excepcional de la campanya, destacant les entrevistes 'Conegui els candidats' i el primer debat multimèdia, emès per ràdio i en format televisiu. Tota aquesta feina es pot descarregar de la web de La ràdio a la carta ripolletradio.cat i del nou canal Ripollet TV a Youtube.

La campanya electoral
Els darrers 15 dies, les candidatures han organitzat a la població una cinquantena d'actes per donar a conèixer els seus programes electorals. En aquesta ocasió, la campanya ha estat més concentrada, en compliment de la nova normativa electoral, per la qual cosa ha hagut un major número de presentacions, actes al carrer i distribució de propaganda.