Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

22 de maig, 'La Nit de les Eleccions' de Ripollet per ràdio i web TV

El 22 de maig al vespre, els mitjans municipals oferiran una programació especial multimèdia per ràdio i també per internet en format televisiu. L'espai, realitzat des dels estudis de Ripollet Ràdio, es podrà seguir pel 91.3 FM i també veure per la web TV ripolletradio.cat. L'experiència ja va ser duta amb èxit amb l'emissió del debat electoral, que es pot visionar al canal de Youtube Ripollet TV.
Cobertura de la jornada electoral
Fins que tanquin els col·legis, ripollet.cat oferirà informació sobre el funcionament de la jornada electoral i la participació, amb avanços al migdia i a mitja tarda. A partir de les 8 del vespre, es donarà informació de l'escrutini a través  de la web municipal i l'especial  'La Nit de les Eleccions', que comptarà amb tertúlia política i connexions amb les canditatures. L'audiència podrà dir la seva a través dels canals d'InfoRipollet a Facebook i Twitter.

Al llarg de la campanya, es van entrevistar els caps de llista a l'espai 'Conegui els candidats'. A més, la web municipal i l'Info setmanal van fer un ampli seguiment de la cinquantena d'actes de la campanya. Així mateix, el passat 17 de març es va realitzar el primer debat electoral multimèdia per ràdio, online, per web TV i la participació de les xarxes socials. Es pot descarregar de la web de La ràdio a la carta i també veure a Youtube.

Al programa, de prop de dos hores de durada, els candidats van fer una valoració de la darrera legislatura, van explicar el perquè consideren que poden ser un bon alcalde/ssa per per Ripollet i van presentar els seus programes electorals. Es pot visionar al canal de Youtube Ripollet TV en 8 fragments com aquest.