Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Bus de les professions aparca a Ripollet

La unitat mòbil itinerant del Departament d'Educació, el Bus de les professions, visitarà Ripollet els dies 20, 23 i 24 de maig. Des de la seva ubicació, a la plaça de Joan Abat, el Bus informarà a l'alumnat de 4t d'ESO i 2n de Batxillerat de les possibilitats que ofereix el sistema educatiu, sobretot pel que fa a la formació professional: cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, així com les seves sortides al món del treball. 


A més, de 18 a 19 h, el Bus romandrà obert al públic en general, per tal d'informar sobre: els cicles formatius, les modalitats de batxillerat, l'accés a la universitat i als cicles formatius, els programes de qualificació professional inicial (PQPI), els estudis universitaris , beques, etc.

 

El personal del Bus també oferirà una xerrada, adreçada a totes les famílies amb fills/filles de 4t d'ESO i 2n de Batxillerat, on es facilitarà informació sobre el sistema educatiu i els diferents itineraris professionals que poden seguir els seus fills i filles en finalitzar l'ensenyament obligatori. La xerrada es durà a terme al Centre Cultural (rbla. Sant Jordi, 2-4) el dia 23 de maig, a les 18 hores.

 

R.H.