Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escolania de Montserrat actua a Ripollet

El divendres, 20 de maig, a les 21 h, el Teatre Auditori acull un concert de l'Escolania de Montserrat. La Coral interpretarà un total de 15 temes sota la direcció de Bernat Vivancos i acompanyats per Vicenç Prunés al piano. Amb motiu d'aquest espectacle, l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell i el Patronat Municipal de Cultura han signat un conveni de col·laboració.


L'objecte d'aquest conveni és la concessió d'una subvenció especial a l'entitat per al desenvolupament d'aquesta activitat. A més, per primera vegada es posarà a la disposició de l'Associació d'Espectadors places d'aparcament gratuït al pàrquing del Molí, per tal de facilitar el màxim possible l'accés del públic al teatre.

A banda de l'actuació, s'ha organitzat un programa d'activitats que començarà a primera hora de la tarda: a les 16 hores, l'Associació d'Espectadors rebrà a l'Escolania i oferirà un refrigeri a l'Hotel Ibis de Ripollet; a les 16.15 hores, tindrà lloc la benvinguda per part de l'Alcalde de Ripollet al jardí de la Sala de Plens i, seguidament tot el grup es desplaçarà al Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata per a visitar les instal·lacions del CIP i del Molí d'en Rata. A continuació, de camí al Teatre Auditori, es farà un petit recorregut comentat per alguns dels carrers del nucli antic. Finalment, a les 21 hores, començarà el concert al Teatre Auditori.


L'Escolania de Montserrat és una de les escoles de música més antigues d'Europa, el seu origen es situa al segle XIII. D'ella han sorgit gran compositors i músics de renom internacional. Actualment està formada per una cinquantena de nois, amb edats compreses entre els nou i els catorze anys.

 
J.G.