Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Ràdio celebra el debat electoral de les Municipals 2011

El passat dimarts, 17 de maig, els estudis de l'emissora municipal van acollir el primer debat electoral multimèdia, amb la participació de tots els candidats, amb exepció de l'alcaldable de Plataforma per Catalunya, Manuel Agudo. L'acte, organitzat per Ripollet Ràdio, es va poder seguir en directe pel 91.3 FM i veure per internet al canal de vídeo de la nova web ripolletradio.cat. A més, es va poder opinar a través del xat de la pàgina de l'emissora i els canals InfoRipollet a les xarxes socials Facebook i Twitter.


 

L'espai, moderat pel director de l'emissora, Toni Miralles, va comptar amb tres blocs, on els candidats van valorar la darrera legislatura, van exposar el seu programa electoral i van fer les seves conclusions. Tots els participants van disposar del mateix temps de paraula.

 

Programació especial

Amb motiu de les eleccions municipals del proper 22 de maig, l'emissora municipal ha realitzat una programació especial, que es va iniciar el passat 9 de maig, amb l'emissió diària del programa 'Conegui els candidats', on s'ha entrevistat a cadascun dels 8 alcaldables. També s'inclou un espai electoral a l'Info setmanal i els butlletins horaris, seguint l'acord del Consell d'Administració del Patronat Municipal de Comunicació i la Junta Electoral provincial. La programació finalitzarà el mateix dia 22, amb 'La nit de les eleccions', un programa especial que comptarà amb seguiment de l'escrutini, connexió amb les seus electorals i tertúlia política. 'La nit de les eleccions', que s'iniciarà a les 20 hores, es podrà seguir online, en videostreaming i per les xarxes socials.  

 

R.H.