Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipals 2011 CiU afirma que pretén construir l'Hospital Ernest Lluch al 2013

El passat divendres 13 de maig, els alcaldables per CiU dels diferents municipis de l'àrea d'influència del futur hospital Ernest Lluch van participar en una roda de premsa duta a terme als terrenys de Redosa. A l'acte, la diputada de CiU i presidenta de la Comissió de Salut del Parlament, Assumpció Laïlla, va reafirmar el compromís del govern de la Generalitat de tirar endavant l'hospital Ernest Lluch.
 
Laïlla va manifestar la seva intenció de tranquil·litzar "la població d'aquests municipis, ja que malgrat els ajustaments pressupostaris a què obliga l'actual situació econòmica, aquest hospital és una prioritat i la voluntat és començar-ne la construcció al 2013".

Segons CiU, van voler aclarir aquesta qüestió ja que "alguns partits polítics estant aprofitant la qüestió de l'hospital amb fins electorals i demagògics durant aquesta campanya".

Els candidats, entre els que es trobava l'alcaldable per Ripollet, Xavier Peñarando, van subratllar que estaran molt pendents dels passos que es facin en la construcció de l'equipament sanitari per tal d'assegurar que el Govern de la Generalitat compleix amb el seu compromís.
 
J.G.