Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipals 2011 ERC contesta al COP-CpR respecte el debat de la Revista de Ripollet

ERC va voler manifestar el seu desacord amb la nota del COP-CpR sobre la impossibilitat de trobar una data i espai alternatius per celebrar el debat electoral organitzat per l'Associació Ràdio Ripollet. La formació republicana va desmentir que haguessin secundat cap decisió del PSC i CiU per no intervenir en el debat.
El membre de la llista d'ERC a Ripollet, Ricard Sancho, que va justificar la suspensió per un acte de solidaritat amb Llorca, marcat pel partit, va manifestar que haguessin assistit a un altre debat al Teatre Auditori si se'ls hagués proposat una nova data.

ERC també va lamentar que des de COP-CpR se'ls acusi de "manca de voluntat democràtica", ja que, segons Sancho, ERC és un partit "històric i assembleari", el qual no necessita "lliçons de democràcia".    

Sanitat i Serveis Socials 
 
En l'àmbit sanitari ERC va denunciar novament les retallades que està duent a terme la Generalitat i va criticar que afectaran al transport sanitari de Ripollet, disminuint-lo en un 2%.
  
Els serveis a les persones és un dels principals punts que els republicans presenten en el seu programa electoral. Entre les seves propostes es troba l'acceleració de la construcció del Centre Integral per a la gent gran o la millora de l'atenció domiciliaria i teleassistència.  


J.G.