Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipals 2011CiU presenta el seu programa electoral

L'alcaldable de CiU a Ripollet, Xavier Peñarando, va presentar el passat dimarts, 17 de maig, en roda de premsa, els punts més importants del seu programa electoral. El cap de llista convergent va escollir l'espai exterior del Centre d'Interpretació Molí d'en Rata per fer la presentació. Sota l'eslògan 'Per un Ripollet millor', els convergents recullen unes 60 propostes locals, dividides en 13 apartats.

 

 

Un Ripollet amb més qualitat de vida, més participatiu, més proper a la cultura, més sostenible i verd, més nostre, amb més oportunitats per a la gent jove, més solidari amb la gent gran, amb més integració, més actiu amb el comerç local, més civic, més ben comunicat, més proper als barris, més actiu i amb més formació és el que proposa CiU.

 

Entre les propostes concretes, Peñarando ha destacat algunes com prioritzar la construcció de l'Hospital Ernest Lluch, incentivar el lloguer d'habitatge social, promocionar l'ocupació entre els joves i les persones amb dificultats i prioritzar la construcció del centre integral per a la gent gran. Els convergents també volen millorar el transport públic, potenciar el comerç local i el mercat municipal, recuperar el riu Ripoll, aplicar una gestió sanejada dels diners públics, agilitzar l'administració, reforçar l'identitat del municipi i millorar els equipaments esportius, entre d'altres.

 

R.H.