Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Banc del temps ja té blog

El passat 5 de maig, durant la trobada mensual de socis i sòcies del Banc del Temps de Ripollet, es va presentar el blog d'aquesta iniciativa, emmarcada al Projecte d'Intervenció Integral del Barri de Can Mas. A la trobada també es van lliurar els carnets de soci. L'acte va comptar amb la presència de Josefina Altés, coordinadora dels Bancs del Temps de Salut i Família a Espanya, qui els va felicitar pel bon funcionament del Ban del Temps de Ripollet.

 

Al blog del BdT es pot trobar informació sobre esdeveniments i activitats, darrers intercanvis realitzats, petita mostra d'ofertes i demandes actives i opinions de socis i sòcies. Els darrers intercanvis realitzats han estat classes de català, la reparació d'un forn elèctric, la recollida d'entrades per a un espectacle i l'ajuda en el trasllat d'un equip informàtic.

 

Aquelles persones interessades a participar al Banc del Temps, poden dirigir-se a l'Oficina de la Llei de Barris, els dilluns de 17 a19 h i els dijous de 10 a 12 hores. Telèfon: 93 504 60 40. Correu electrònic: bancdeltempscm@ripollet.cat.

Foto: lliurament dels carnets de soci (d'esquerra a dreta) Maria Rosa Cervantes, Juan José Reinoso, Xavier Vilasaró i Cándido Castro.

R.H.