Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 8a Trobada de Harley-Custom dóna el tret de sortida a l'Estiu al Carrer 2011

El Patronat Municipal de Cultura dóna el proper cap de setmana el tret de sortida a la programació de l'Estiu al Carrer 2011. El primer acte serà el proper diumenge, 15 de maig, amb la 8a Trobada de Harley-Custom que tindrà lloc durant tot el matí a la zona verda del Pavelló d'Esports. Així, fins a finals del mes de juliol els ripolletencs podran gaudir d'una vintena de propostes que es duran a terme en la seva majoria a l'aire lliure.
Aquest programa va néixer fa anys amb l'objectiu que les entitats culturals i veïnals del municipi mostressin les seves activitats a la població coincidint amb l'arribada del bon temps. Així, el PMC es fa càrrec de tota la infraestructura necessària per a que aquestes activitats es duguin a terme i  també fa algunes aportacions econòmiques en forma de subvencions.

Una altre dels objectius de l'Estiu al Carrer és que tothom pugui gaudir de les activitats. En aquest sentit, s'ofereix un ampli ventall de possibilitats d'allò més variades i per al públic infantil, juvenil i adult. Algunes de les activitats són: la festa dels barris de Maragall, Sant Andreu i Tiana, sardanes, jotes, ballada de gitanes, mostra de catifes florals, trobada de tambors, flamenc i danses folklòriques.

També diverses activitats organitzades per la regidoria de Joventut i destinades a un públic més jove: el Certamen de Curtmetratges i el Concurs de Curts Express, que enguany arriba a la seva IV edició. Pel que fa als aniversaris, les Bruixes de Ripollet enguany fan 15 anys i ho celebraran amb una festa.

Totes les activitats són gratuïtes i es duran a terme a diversos punts de Ripollet. Trobaran el programa detallat al document adjunt.

FOTO: Edició de la Trobada de Harley-Custom corresponent a 2010.

L.P.