Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Neteja de les zones periurbanes de Ripollet

Durant tres setmanes, un grup de dotze persones (10 especialistes i 2 caps de colla) han dut a terme treballs de podes, neteja, desbrossament i recollida de residus voluminosos de les zones ubicades entre l'autopista i el carrer de la Granja, al polígon industrial del Martinet, així com al camí de la Serra i el camí del Riu. Aquests treballadors formen part d'un pla d'ocupació que té com a objectiu  formar persones en situació d'atur dins de l'àmbit del manteniment a zones naturals i periurbanes.

 

Aquestes intervencions tenen com a objectiu mantenir unes zones del municipi que, per les seves característiques naturals, no estan incloses en els plans de neteja urbans de la ciutat.

Com ja és habitual els darrers anys, la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet ha sol·licitat a la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona la presència al municipi d'aquests treballadors. Aquest pla està emmarcat dins el Projecte Impuls, gestionat per la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i cofinançat pel Fons Social Europeu i pel Servei d'Ocupació de Catalunya.


L.P.