Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Caravana d'Educació Viària visita Ripollet

El passat dimarts 10 de maig es va presentar la Caravana d'Educació Viària, promoguda per l'Instituto de Seguridad Vial de la Fundación Mapfre conjuntamente amb la Federació Catalana d'Automobilisme, que han signat un conveni amb l'Ajuntament de Ripollet. El principal objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar actituds responsables en relació al trànsit entre els escolars de 10 a 12 anys de la ciutat.
Així, els alumnes d'aquesta franja d'edat gaudiran de les diferents activitats a partir de les 9.30 h fins a les 13 h, i des de les 15 h a les 17 h.

 La caravana estarà instal·lada al carrer de Balmes, 1, al davant de l'Hotel Ibis, fins al proper 13 de maig. Aquesta activitat segueix la línia que des de fa anys duu a terme l'Ajuntament de Ripollet pel que fa a l'educació viària entre els escolars del municipi, que reben formació per part de la Policia Local.

Objectius
Es preveu que un bon número de nens i nenes de nombroses escoles d'aquesta ciutat aprenguin, durant aquests dies, les principals senyals i normes de trànsit per tal que sàpiguen aplicar-les en la vida real.
La Caravana d'Educació Viària inclou un circuit de karts i diverses aules formatives on monitors especialitzats en educació viària i la Policia Local de Ripollet explicaran als assistents les normes i conceptes bàsics de circulació. Amb aquesta acció, l'Instituto de Seguridad Vial de Fundació Mapfre recorrerà durant els propers mesos altres localitats, en les que impartirà formació sobre seguretat viària a més de 9.600 alumnes a tota Catalunya.

L'acte va comptar amb la presència de Juan Parralejo, alcalde de Ripollet, Ramon Izquierdo, gerent de la Federació Catalana d'Automobilisme i Cristina Gispert, responsable de Comunicació i Activitat Fundacional de MAPFRE a Catalunya. (tots tres a la foto a sota).

L.P.