Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipals 2011El COP-CpR es presenta com 'l'alternativa' per al futur de Ripollet

El passat dilluns, 9 de maig, el COP -CpR va presentar en roda de premsa els principals punts del seu programa electoral. Aquest ha estat confeccionat a través de les directrius pròpies de la formació i de les propostes de la ciutadania que el partit ha anat recollint a través de visites als diferents barris de Ripollet.
El candidat del COP-CpR, Eduardo Giménez, va destacar sobretot l'elaboració d'un programa "realista", que mostra les necessitats dels veïns.

La formació ha treballat, principalment, aquells punts que ja resulten "reivindicacions històriques" ja que, segons va declarar el seu alcaldable, l'actual grup de govern no els ha donat la prioritat necessària.

La construcció de l'Hospital Ernest Lluch és un dels punts importants de les propostes i objectius del partit.

El COP-CpR basa el seu programa electoral en el soterrament de l'autopista C-58, la creació de l'estació de ferrocarril i del Tram-Vallès. En l'àmbit de medi ambient, el tancament de l'Ecoparc-2, el trasllat dels horts i la recuperació del riu com a espai natural.

La formació pretén millorar l'accés a l'habitatge, aconseguir una gestió pública dels serveis a les persones i augmentar la participació ciutadana, entre altres.

J.G