Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipals 2011CiU organitza dos actes populars

Convergència i Unió va celebrar dos actes el primer cap de setmana de la campanya. D'una banda, dissabte a la tarda, va instal·lar una carpa al parc d'Oriol Martorell, on va facilitar informació sobre el seu programa electoral i va organitzar una xocolatada popular. Diumenge, els convergents van estar a la plaça del Molí, on van fer una botifarrada popular.
En una nota de premsa, el candidat de CiU, Xavier Peñarando, s'ha mostrat molt satisfet per l'assistència de ciutadans als actes organitzats. La coalició nacionalista va repartir un vídeo de campanya, rodat al parc dels Pinetons. Per Peñarando, "el nostre programa s'estructura al voltant del lema de campanya 'Per un Ripollet millor', i per aconseguir-ho volem incidir en les problemàtiques que més preocupen en aquests moments a la població de Ripollet: l'habitatge, la feina i la salut". En aquest sentit, el candidat manifesta que "ens comprometem a incentivar l'habitatge de lloguer, promocionar la borsa de treball, millorar els serveis públics i aconseguir el compromís del govern català perquè prioritzi l'hospital comarcal Ernest Lluch". També posa èmfasi "en les necessitats dels més joves i de les persones grans. En aquest darrer cas es prioritzarà la construcció de la residència. Sense oblidar les famílies pal de paller de la nostra societat". Pel que fa a les empreses, Peñarando afirma que "continuarem amb la tasca de racionalitzar i alleugerir els processos burocràtics per reduir despeses. Són les empreses les que creen llocs de treball."

Durant els propers dies, la federació nacionalista realitzarà trobades personals amb els ciutadans de Ripollet, porta a porta per tots els barris de la vila, així com trobades amb grups de ripolletencs per donar a conèixer el programa de CIU. A aquestes accions, s'hi afegiran una nova xocolatada, el dissabte a les 18 hores al parc de davant del col·legi Tiana de la Riba i la instal·lació de dues carpes, el diumenge al matí a la Rambla.