Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el Certamen de Curts de Ripollet i el Concurs de Curts Express

Les entitats Envídeo Ripollet, Club de Rol Ripollet i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet organitzen el XIII Certamen de curtmetratges de Ripollet. Els dies 8, 9, 10 de juliol es veuran al pati del Centre Cultural les obres seleccionades, i el dia 16 de juliol, al mateix pati, es farà públic el veredicte i tindrà lloc l'entrega de premis. Aquest mateix dia es realitzarà el IV Concurs de Curtmetratges Express de Ripollet.
Aquells que vulguin participar al Certamen de Curts, hauran de presentar les seves obres abans del 9 de juny de 2011, a les 19 h, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), ubicada al c/ de Balmes, 2. S'atorgaran quatre premis, consistents en 650 euros i trofeu per al 1r classificat, 350 euros i trofeu per al segon i 150 euros i trofeu per al tercer. El quart classificat rebrà un accèssit de l'organització i trofeu.

IV Concurs de Curts Express
Els dia 16 de juliol de 2011 es realitzarà el IV Concurs de Curtmetratges Express de Ripollet. Els participants hauran de presentar-se a les 9.30 hores al Centre Cultural de Ripollet (rbla. de sant Jordi, 2-4), per realitzar la inscripció. L'organització farà públics i per sorteig davant dels participants els elements obligatoris que hauran d'aparèixer al curtmetratge. Aquests elements seran un objecte, una temàtica i una frase. Així mateix, serà obligatori que els curtmetratges siguin rodats a la vila de Ripollet. Les obres s'hauran d'entregar a l'organització abans de les 19 hores al Centre Cultural de Ripollet. A partir de les 22 hores, es realitzarà al Casal de Joves de Ripollet el visionat, es farà públic el veredicte i es lliuraran els premis d'ambdós concursos. El millor curt express rebrà un premi de 350 euros i trofeu.

Ambdues activitats formen part del programa d'actuacions del Pla Local de Joventut de Ripollet 2009-2011.

R.H.