Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipals 2011 Xavier Albiol visita Ripollet per parlar sobre immigració

El passat dimarts, 3 de maig, el candidat del PP a l'alcaldia a Badalona, Xavier Albiol, va visitar Ripollet, per a oferir una xerrada-col·loqui respecte a la immigració i les ajudes socials. Albiol es va mostrar confiat en el fet que els populars augmentin tant en el número d'alcaldes com de regidors en els diferents municipis de Catalunya.
Albiol va posar l'èmfasi, sobretot, en les diferents ajudes socials que pugui oferir el govern, ja que han de tenir prioritat els veïns del municipi, i va titllar d'"injustícia social" el fet que certs sectors de la immigració rebin més favor de l'administració que no part els ciutadans del país.

Respecte l'actual aparició i evolució de diversos partits que defensen una línia propera a la dels populars vers la immigració, Albiol va declarar no sentir-se preocupat pels partits "residuals i minoritaris", i va afegir que actualment el PP només es vol centrar en presentar el seu projecte, les seves idees i fer arribar el seu missatge d'una forma clara a la ciutadania.

Al final de l'acte, a més, es va homenatjar Francisco Jiménez Gutiérrez per la seva trajectòria com a regidor a l'Ajuntament de Ripollet.

J.G.