Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipals 2011Una línia urbana d'autobús i el Tram-Vallès, punts claus del programa d'ERC

La formació local de ERC a Ripollet, va presentar el passat dilluns, 2 de maig, els punts principals del seu programa electoral per al proper 22 de maig. En aquesta ocasió es van centrar en les propostes de caire cultural i de transport. Els republicans aposten per una nova línia d'autobús urbà i per la creació del Tram-Vallès.
ERC creu que Ripollet pateix una gran mancança en el transport públic urbà, sobretot arran del creixement del municipi en els últims anys. Per aquest motiu, la formació planteja la creació d'una línia urbana que connecti les diferents parts de la ciutat, i del Tram-Vallès, de manera que la ciutadania pugui arribar a altres poblacions veïnes sense la necessitats d'agafar el vehicle privat.
En l'àmbit de la cultura, el partit proposa la creació de diferents espais i equipaments per a que puguin ser usats per les diferents entitats del municipi. A més, defenen la preservació de la cultura catalana en tots els seus aspectes, donant-la a conèixer a la població nouvinguda.

Suport a Bildu
D'altra banda, davant de la decisió presa per el Tribunal Suprem Espanyol d'il·legalitzar la formació Bildu de cara a les properes eleccions municipals, des de ERC s'ha fet arribar una nota de premsa on mostren "la nostra repulsa a la decisió presa, una decisió política i no judicial. Recordem que Bildu, la coalició il·legalitzada ha rebutjat explícitament en els seus estatuts l'ús de la violència per assolir qualsevol objectiu i ha declarat que l'únic camí viable és el polític."


J.G.