Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet, Cerdanyola i Montcada es mobilitzen de nou per l'Ernest Lluch

El passat dissabte, 30 d'abril, es va dur a terme una nova mobilització convocada per la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública i de Qualitat, en la qual hi van assistir més d'un centenar de persones. Els ciutadans de Ripollet, Cerdanyola i Montcada van tornar a fer sentir les seves veus per a reivindicar la construcció de l'hospital Ernest Lluch i protestar per les retallades econòmiques que el nou govern de la Generalitat està realitzant en l'àmbit de la sanitat.
La manifestació va sortir alhora des de la plaça de Pere Quart de Ripollet i la plaça de l'ajuntament de Cerdanyola. Posteriorment, els seus integrants es van trobar per dirigir-se als terrenys de Redosa. Una vegada allà, els membres de la Plataforma van llegir un manifest en el qual es sol·licita que "en cap cas es doni la gestió de la sanitat a entitats amb ànim de lucre", que "no es justifiqui de cap manera la reducció ni la externalització de serveis i s'escurcin les llistes d'espera", que "no es desgravin impostos a qui paga una assegurança privada" i que "no s'implanti cap sistema de copagaments, taxes o tiquets moderadors per limitar l'accés a la de la població a la sanitat".

Des de la Plataforma es va demanar a l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, que va assistir a la mobilització, més compromís per part de l'ajuntament. Parralejo va respondre que es continuarà fent pressió, tot i que la última paraula la té la Conselleria de Sanitat.

J.G.