Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple Ordinari del 28 d'abril

L'Ajuntament va celebrar, el passat dijous 28 d'abril, la darrera sessió plenària de la present legislatura, abans de les eleccions municipals del proper 22 de maig. El Ple, que es va iniciar uns 15 minuts més tard, degut a la intensa pluja, va comptar amb 6 punts a l'ordre del dia. El primer acord a debatre va ser un expedient de modificació de crèdits per més de 660.000 euros, dels quals 500.000 corresponen a partides de la corporació i la resta dels patronats d'Esports i de Cultura. Aquest punt va ser aprovat amb els vots a favor dels membres del l'equip de govern, PSC i CiU, i l'abstenció dels dos grups de l'oposició, PP i COP-CpR.
El següent punt va ser l'aprovació definitiva de la trama urbana consolidada al sector El Martinet, per tal que ara sigui tramitada per la Generalitat, amb l'objectiu d'incloure una pastilla de terreny comercial ubicada davant la masia de Can Mas. Aquest va ser recolzat per tots els grups, amb excepció del COP, que hi va votar en contra.

El punt número 4 va ser la recepció de l'obra de la nau industrial del servei de neteja viària i recollida d'escombraries, un cop finalitzada, per tal que es pugui legalitzar. Amb l'abstenció del PP, el vot contrari del COP i el vot favorable de la resta, aquest punt va prosperar.

Per últim, a l'apartat de mocions, se'n va debatre una presentada pel Partit Popular en relació a la festa jove de la Gibrelleta, on demanava no tornar a celebrar aquesta festa i destinar més diners a les entitats locals. La moció no va prosperar, donada l'abstenció del COP i el vot contrari de PSC i CiU.

Després del torn de precs i preguntes, les darreres paraules del Ple les va pronunciar l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, qui va agrair a tots els regidors la seva dedicació durant aquests 4 anys i va explicar que "al marge de les legítimes diferències, ens uneix seguir treballant amb honestedat i amb il·lusió".

R.H.