Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la 2a Mostra de teatre als instituts

El passat dimarts, 26 d'abril, va tenir lloc la primera de les dues representacions que els alumnes dels instituts de Ripollet oferiran com a cloenda del taller de teatre que el Patronat Municipal de Cultura ha realitzat durant aquest curs escolar. Així, els alumnes de l'institut Lluís Companys i de l'institut Can Mas van oferir tres representacions d'Hospital tranquil. La propera cita tindrà lloc el proper 6 de maig, dia que els alumnes de l'Institut Lluís Companys representaran Cluedo, el joc de la sospita, a les 12.45 i a les 19,30 hores. Les entrades són gratuïtes i es poden recollir el mateix dia de la representació al Teatre Auditori. En total, han participat uns 25 joves.
Coincidint amb l'inici del curs escolar, el Patronat Municipal de Cultura va començar el passat mes d'octubre un taller de teatre adreçat als instituts de Ripollet. Es tracta d'un programa dirigit especialment als centres d'ensenyament secundari que compta amb el suport de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona. Aquesta iniciativa va començar a realitzar-se l'any passat i Ripollet va ser un dels municipis pioners. Aquest curs, s'han adherit al programa l'institut Lluís Companys i l'institut Can Mas.

El Taller de Teatre és una activitat formativa adreçada als alumnes dels Instituts d'Ensenyament Secundari, la finalitat de la qual és potenciar la formació integral dels participants, desenvolupar la seva capacitat expressiva i sensibilitat artística. Les sessions són impartides per llicenciats en Art Dramàtic i experts en pedagogia teatral i tenen com a estructura bàsica el que seria la iniciació a les tècniques teatrals, proposta i memorització del text, muntatge, assaigs i representació pública de final de curs.

R.H.