Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipals 2011 El PSC reflecteix al seu programa les demandes dels ciutadans

A través de la campanya "Digue'ns la teva" que ha dut a terme el partit socialista durant les darreres setmanes, s'han extret els trets principals que conformaran el programa de la formació per a les properes eleccions del 22 de maig. L'ocupació, l'urbanisme, l'esport, la cohesió social i la cultura són els pilars bàsics d'aquest document.
En l'àmbit de l'ocupació, els socialistes pretenen ampliar el Patronat Municipal d'Ocupació, oferir més cursos de formació ocupacional i promoure altres plans d'ocupació.

La remodelació del tram de la Rambla Sant Esteve entre els carrers Canigó i Pizarro és un dels principals projectes en matèria d'urbanisme. Per un altre banda, la formació socialista ha inclòs al seu programa la construcció de pistes de pàdel així com la remodelació i ampliació dels vestuaris del PAME.

La transformació del celler cooperatiu en el nou Centre Cívic de Tiana - Pont Vell és un altre dels punts que contempla el programa socialista, en aquesta ocasió per a fomentar la cohesió social.

Finalment el PSC de Ripollet ha inclòs com a resposta del sector cultural de la ciutat, l'habilitació d'un espai compartit de magatzem per a les entitats culturals de la vila i la construcció d'un indret multiusos per a les entitats del municipi.

J.G.