Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Surt a la llum la reedició de Cent anys d'història gràfica

El passat divendres, 15 d'abril, els ripolletencs Joan Mimó i Ramon Martos van presentar la nova edició de Ripollet, Cent anys d'història gràfica (1870-1970). L'obra ha estat revisada i ampliada amb 60 pàgines i més de 150 noves fotografies. Aquesta coincideix amb el 15è aniversari de la primera publicació del llibre el qual dóna a conèixer la història de Ripollet des de finals dels segle XIX fins els anys 70.
A la presentació, els dos autors van fer un repàs a la metodologia utilitzada per dur a terme aquesta obra que pretén utilitzar la "fotografia com a fil conductor de la història de Ripollet al llarg d'aquests 100 anys, tant des de la vessant cultural, com esportiva, política o social".

Tant Mimó com Martos van destacar el fet d'evitar que es perdi la memòria històrica del municipi. Per aquest motiu la creació d'aquesta obra ha estat el seu gra de sorra per assolir aquest objectiu.

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va felicitar als dos autors de l'obra i els va animar i reptar a realitzar-ne una altre que cobreixi el testimoni gràfic de Ripollet des dels anys 70 fins a l'actualitat.

El llibre es podrà adquirir el proper diumenge, 17 d'abril al Sant Jordi a la Rambla, i el 23 d'abril, a la plaça Abat Oliva de Cerdanyola del Vallès.

J.G.