Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipals 2011El PP presenta les seves propostes per fomentar l'ocupació a Ripollet

El PP de Ripollet va tornar a pronunciar-se vers les polítiques d'ocupació al municipi. En aquesta ocasió ho van fer en una roda de premsa celebrada el passat 14 d'abril, on van presentar diverses mesures que s'adoptaran si el grup municipal guanya les eleccions del proper 22 de maig.
El seu cap de llista, Víctor Diéguez va voler destacar que els principals objectius de la formació en aquest àmbit són "millorar l'ocupació dels ripolletencs i que aquesta intenció es vegi plasmada en accions econòmiques i de caire pragmàtic".

Altres membres de la llista del PP de Ripollet, van enumerar, diverses accions i projectes, com el canvi de nom del Patronat Municipal d'Ocupació per 'Oficina de Fomento Municipal de Empleo'.

A més, el partit pretén efectuar la captació d'empreses foranes, la creació d'un viver per a emprenedors, on es podran llogar oficines per als primers anys de vida de les noves empreses ripolletenques o disminuir les despeses d'apertura de nous negocis, bonificant les taxes municipals corresponents.

J.G.