Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ripolletenc Jordi Pino guanya la V Cursa de Cambrers de Cerdanyola

El cambrer del bar restaurant Maverick de Ripollet, Jordi Pino, va ser el campió absolut de la V Cursa de cambrers i cambreres de Cerdanyola del Vallès, celebrada el passat dissabte, 9 d'abril. L'acte va estar organitzat pel Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i diverses empreses del món de l'hostaleria. En total hi van participar 19 cambrers i cambreres de Cerdanyola i Ripollet.
La cursa va consistir en portar durant 80 metres, en ziga-zaga, i damunt de la safata de feina 3 ampolles de cervesa i dues gerres de 1/2 litre plenes de líquid. Vessar líquids penalitzava, així com abocar alguna ampolla o gerra, agafar la safata amb les dues mans o perdre algun dels components que calia portar. Jordi Pino, de Maverick, de Ripollet, s'endugué 220€, un trofeu i el seu pes en cervesa. El segon premi va ser per Alberto Cano, del Bar Alaska de Cerdanyola (130 €, trofeu i una TV de pantalla plana); el tercer per a Javier Guarnido, de ca l'Enric i Aitor Martínez, d'Egi, de Ripollet (80 € per cadascun, trofeu i 50 € en vals de comprar efectius al Mercat Municipal de les Fontetes) i el quart per Daniel González, de ca l'Enric (50 € i un pernil). La distinció per la cambrera millor classificada (80 € i 50 € en vals de comprar efectius al Mercat Municipal de les Fontetes) va ser per la cambrera d'un altre establiment ripolletenc, Lucia Fanaru, també de Maverick. Emilio Pérez, del Racó de la plaça, va revalidar la distinció de millor cambrer amb més de 40 anys (50 € i un microones). El premi al millor participant de menys de 18 anys va quedar desert.

El Gremi d'Hostaleria ha valorat molt positivament la cursa, agraint el suport rebut per part d'empreses i institucions col·laboradores, així com la participació de cambrers i ciutadans.

Fotografies realitzades per Joan Mimó.

R.H.