Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP critica que l'equip de govern hagi paralitzat la partida per al nou Ajuntament

El Partit Popular de Ripollet va convocar el passat dissabte, 9 d'abril, una roda de premsa davant l'actual edifici de l'Ajuntament, per tal de criticar el fet que l'equip de govern hagi decidit aturar els 5,2 milions d'euros que havien de ser destinats a la construcció del nou Ajuntament. Segons el seu portaveu, Víctor Diéguez, "això està malament", especialment tenint en compte la situació econòmica actual, i recrimina a socialistes i convergents que no s'hagin destinat a millorar edificis, crear serveis o adquirir immobles per tal d'incrementar el patrimoni municipal.
A més, el Partit Popular ha assenyalat que aquesta quantitat no constava al pressupost municipal i ha demanat a l'equip de govern que doni explicacions als ciutadans d'aquesta situació "tan anormal".

Víctor Diéguez va estar acompanyat durant l'acte del president de Noves Generacions, Francisco Javier Tapia; qui va sumar-se a la crítica del PP i va explicar que hi ha edificis municipals que necessiten millores, com ara el Poliesportiu. També hi eren presents les Francina Sau i Cristina Lozano, col·laboradores del PP local, que van mostrar diversos documents sobre el projecte que l'Ajuntament va encarregar del futur edifici de l'Ajuntament, amb quatre plantes més soterrani i un pressupost de gairebé 7,9 milions d'euros.

R.H.