Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipals 2011El PSC presenta la seva llista al Teatre Auditotri

El PSC va presentar el passat diumenge, 10 d'abril, al Teatre Auditori els membres de la seva llista per a les eleccions municipals. L'acte, que va comptar amb l'assistència d'uns 300 militants i simpatitzants, va repassar amb un audiovisual la gestió del partit al capdavant del govern municipal i va retre homenatge a la regidora Rosa Espàrrach, que es retira de la política activa.
El cap de llista i actual alcalde, Juan Parralejo, va definir els membres de la llista com de "persones honestes, preparades, compromeses amb Ripollet i generoses" i va declarar davant els assistents que "aquest equip garantirà el compliment del programa i sabrà administrar els recursos". En aquest sentit, va proclamar que l'economia de l'Ajuntament està preparada per resistir la crisi i que en els propers anys s'haurà de "combinar l'austeritat amb la modernitat" i va afegir que els socialistes continuaran "lluitant perquè qui ha de fer les coses les faci", en referència a l'hospital i la millora pendent del transport públic.

Finalment, Parralejo va destacar la bona acollida de la campanya Diga'ns la teva, que ha comptat amb la participació d'una cinquantena d'entitats. Per a l'alcaldable, "el nou programa del PSC és el més participatiu que s'ha fet mai" i va manifestar que la resposta de les associacions locals s'ha degut a què "ens tenen confiança". El míting va cloure amb un reconeixement a la històrica militant i regidora d'Ocupació, Rosa Espàrrach, que va rebre emocionada uns rams de flors de les seves netes, davant l'ovació dels seus companys.

Foto 1 i 2: Juan Parralejo durant la seva intervenció.
Foto 3: tots els membres de la llista, dalt de l'escenari.
Foto 4: Rafael Gómez, nº 5, nova incorporació de la llista.
Foto 5: moment de l'homenatge a Rosa Espàrrach.