Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una trentena de comerços participen a l'edició del Ripostock a Can Mas

El passat diumenge 3 d'abril el barri de Can Mas va acollir una nova edición del Ripostock, la fira de rebaixes i estocs, organitzada per la Unió de Botiguers amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Indústria i Turisme i els comerços adherits a Can Mas Comerç, dins el Projecte Integral de la Llei de Barris.
Aquesta edició de primavera, que s'ha endarrerit respecte d'altres anys, va comptar amb prop d'una trentena de comerços, que van repartir, des de les 10 del matí i fins a les 3 del migdia, bosses reutilitzables i globus d'heli. A més, els comerços participants van organitzar el sorteig d'un creuer pel Mediterrani i diversos lots de regals entre els compradors. Les botigues de Can Mas, per la seva part, van repartir la seva guia comercial, que incloia una butlleta per a participar en el sorteig de 25 estades en hotels.
Quant a la resta d'activitats, es va poder veure una mostra de cotxes teledirigits, actuacions d'entitats i gimnasos, competició d'escacs, taller de circ i un futbolí humà.
La fira va estar amenitzada per La Careta, que va preparar representacions teatrals, un taller de murals participatius, un taller de maquillatge, personatges itinerants i globoflexia.