Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Restriccions de trànsit al nus de Ripollet de la C-58 per les obres del carril bus-VAO

Les obres de construcció del carril bus-VAO a la C-58 que du a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat mitjançant Tabasa comportaran diverses restriccions de trànsit al nus de Ripollet durant un període aproximat de tres mesos. Els talls de circulación es van iniciar la nit de dimecres, 30 de març. Fins a finals de juny es veurà afectada la calçada lateral i alguns ramals d'accés, a la sortida 4 de la C-58. El motiu d'aquests talls de circulació és la construcció d'un mur en el carril d'incorporació a l'autopista sentit Barcelona.
Es tracta dels treballs per adaptar i connectar el nus de Ripollet de la C-58 al carril bus-VAO, que s'està construint entre aquest punt i l'avinguda Meridiana de Barcelona. Les restriccions al trànsit seguiran l'esquema següent:

Nit del 30 de març - finals de juny: Els treballs requeriran el tall d'un tram de la calçada lateral que serveix de via col·lectora. Aquest tall comporta la supressió de l'accés cap a Ripollet i Montcada i Reixac (polígon la Ferreria) per als vehicles procedents de Sabadell per aquest lateral. Com alternativa, els vehicles sortiran pel ramal d'accés cap a Cerdanyola sud i seguiran un itinerari, convenientment senyalitzat, per efectuar el canvi de sentit corresponent.

Finals d'abril - finals de juny: A més de l'afectació anterior, es tancarà l'accés cap a Ripollet i Montcada i Reixac (polígon la Ferreria) per als vehicles procedents de Barcelona per l'N-150. S'habilitarà un itinerari alternatiu per aquest moviment, convenientment senyalitzat, aprofitant la vialitat existent del nus.

R.H.