Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipals 2011 El PSC es reuneix amb entitats culturals per escoltar les seves demandes

El passat 24 de març es va dur a terme una nova trobada de la campanya del PSC 'Digue'ns la teva', en aquesta ocasió amb diverses entitats culturals del municipi. L'acte va comptar amb la presència d'Esteve León, que va ser el Coordinador de l'àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona des de l'any 1999 fins el 2007 i actualment és assessor d'anàlisi i prospectiva de Presidència de la Diputació de Barcelona.
Les entitats van fer diverses propostes com la demanda de més espais per a les entitats i aconseguir una relació més propera, transversal i fructífera entre les entitats entre sí i entre el món associatiu i l'administració. Per poder assolir aquesta fita tothom va estar d'acord en reclamar l'impuls d'un Consell d'entitats. També és va debatre el fet de trobar altre tipus d'espais públics que podrien aprofitar-se com a seu compartida de les entitats.
Aquesta és la quarta sessió de 'Digue'ns la teva', un campanya en que la formació socialista s'ha reunit amb més de 40 els col·lectius (econòmics, socials, esportius i culturals) que han facilitat propostes que es veuran reflectides al programa electoral del PSC.

J.G.