Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa del 8 de març finalitza amb Miralls de Dones

El passat dilluns 28 de febrer es va dur a terme l'ultim dels actes contemplats al programa d'activitats del Dia Internacional de les Dones. El centre Cultural va acollir la presentació de la miniserie documental Miralls de dones on es retrata la vida de 13 dones actuals que han destacat en l'àmbit professional i que s'emmirallen en una dona del passat.
En aquesta ocasió, a Ripollet, es van projectar els capítols en els que es retrata a l'arquitecte Anna Bofill la qual es emmirallada amb Matilde Ucelay la primera dona arquitecta titulada espanyola. El segon capítol va estar protagonitzat per la pedagoga Pilar Benejam, pedagoga, emmirallada amb Rosa Sensat, mestra que contribuí al desenvolupament de l'escola pública catalana durant el primer terç del segle XX. Ambdues professionals van assistir a l'acte.

L'acte va comptar amb la presència de les dues professionals i protagonistes de Miralls de dones, Anna Bofill i Pilar Benejam, d'Imma Moraleda, presidenta-delegada de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, el regidor de Cultura, Ferran Tornel i la regidora d'Igualtat, Maria del Mar Viera.

J.G.