Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada sobre les hipoteques al Centre Cultural

El proper divendres, dia 1 d'abril, a les 19 hores, a la sala d'actes del Centre Cultural, l'Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros (ADICAE) oferirà una xerrada informativa i participativa sobre hipoteques. L'acte compta amb la col·laboració de la Regidoria de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament de Ripollet.
L'objectiu de la xerrada és informar de la demanda interposada per ADICAE per eliminar de les hipoteques las clàusules abusives, denominades habitualment "suelo". També s'informarà sobre la possibilitat d'adhesió a la demanda i sobre els requisits per a la realització dels tràmits.

Les clàusules "suelo" són clàusules hipotecàries que poden limitar la variació del tipus d'interès en els préstecs hipotecaris i poden impedir que la persona consumidora pugui beneficiar-se de la baixada dels tipus d'interès.

Des de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor del departament de Salut Pública i Consum de Ripollet es recomana l'assistència a totes aquelles persones que estiguin interessades en rebre informació o estiguin afectades per les clàusules abusives demandades.

R.H.