Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PMC fa públiques les bases del concurs de Festa Major 2011

El Patronat Municipal de Cultura ha fet públiques les bases del Concurs de Cartells de la Festa Major de Ripollet i de la festa jove La Gibrelleta. Enguany, la Festa Major tindrà lloc el 26, 27, 28 i 29 d'agost de 2011. El termini per participar en el concurs finalitza el proper 26 d'abril. El veredicte es donarà a conèixer el 27 d'abril, a les 19.30 hores, al Centre Cultural.

Com és habitual, cada participant haurà de presentar una proposta consistent en dos cartells de disseny gràfic. Un serà per anunciar la Festa Major en general i l'altre serà una adaptació per publicitar l'espai jove Gibrelleta, inclòs dins del programa d'actes de la festa. Els elements identificatius del cartell de la Gibrelleta es podran trobar pròximament en aquest web. Les bases ja les poden consultar en el document adjunt.

Els treballs hauran de ser inèdits i s'han de presentar al Registre General del PMC (Rbla. Sant Jordi, 2-4, 08291-Ripollet) en horari d'oficina. Hauran d'estar muntats sobre suport rígid i totalment embalats, al dors només haurà de figurar un pseudònim. En el moment de presentar els cartells s'haurà de fer una instància adjuntant un sobre tancat que haurà de contenir el pseudònim i les dades identificatives: nom i cognoms de l'autor/a, l'edat, l'adreça i el telèfon de contacte.

El jurat estarà format pels membres de la Comissió de la Festa Major i un representant de l'organització de la Gibrelleta. L'obra guanyadora rebrà un premi de 1.200 euros i passarà a ser propietat del PMC.

Tots els cartells que participin al certamen es podran veure exposats al vestíbul del Centre Cultural la setmana posterior al veredicte. Si les obres presentades no reuneixen la qualitat suficient, l'organització es reserva el dret de declarar el certamen desert.

El Patronat Municipal de Cultura vol encoratjar tothom a participar en aquest certamen i espera que aquest any la participació sigui igual o superior a l'anterior edició del concurs, que va comptar amb força acceptació.

R.H.