Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període de sol·licitud les beques de menjador i material escolar

El dilluns 28 de març s'obre el període per efectuar la sol·licitud dels ajuts destinats a beques de menjador i a llibres i material escolar per al curs 2011-2012. La convocatòria està adreçada a totes les famílies empadronades a Ripollet, amb infants escolaritzats als cicles d'infantil i de primària.
Les sol·licituds es poden trobar als centres educatius de Ripollet a les oficines de Serveis Socials, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i a la web municipal, ripollet.cat. Aquestes s'han de presentar a l'OAC, abans dels proper 15 d'abril, en horari de dilluns a dijous de 8 a 19 h i els divendres de 8 a 14 h. Posteriorment, el departament de Serveis Socials, en el cas que ho consideri necessari, concertarà entrevista amb els pares o tutors dels nens.A la web municipal, ripollet.cat, trobaran la documentació a presentar per cursar la sol·licitud.

Documentació que cal presentar
1. Acreditació de la situació laboral (2 últimes nòmines, fotocòpies de contractes laborals, de pensions, baixes laborals, etc).
2. Certificació de l'Oficina de Treball de la Generalitat (O.T.G. Rbla. Sant Jordi 66-68). En cas d'atur dels majors de 16 Anys, indicant si es cobren prestacions i temporalització d'aquestes.
3. Justificant de despeses d'habitatge de l'últim mes (rebut lloguer o rebut hipoteca).
4. Fotocòpia del DNI dels pares o representants legals.
5. En cas de separació dels pares, justificant que ho acrediti (sentència, etc.).
6. En cas de no tenir cap ingrés econòmic cal fer una declaració personal d'activitats laborals i ingressos econòmics de què es disposin (model inclòs).
7. Fotocòpia de la targeta sanitària dels menors que sol·liciten beques.

J.G.