Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El COP-CpR organitza una jornada per a la cultura i la cohesió social

El proper dissabte 26 de març el partit del COP-CpR durà a terme un seguit d'actes sota el lema 'Ha arribat l'hora de la cultura i la cohesió social'. El parc Norbert Fusté acollirà diverses activitats per, tal i com declara la regidora del COP-CpR, Maria Ruiz, "reivindicar una cultura més participativa, en base a la interculturalitat, i que permeti una major cohesió social a Ripollet".
A partir de les 8,30 h es durà a terme una melé amb una motivació antiracista juntament amb una graellada pels assistents. A partir de les 10 h hi haurà una xocolatada pels més petits, amb un taller de danses del món i animació infantil a càrrec del grup Corrandes. Posteriorment es durà a terme una actuació dels Bastoners de Cerdanyola.
L'hora del vermut estarà amenitzada per l'actuació dels Ghana Revolution i a la meitat de l'actuació es procedirà a la lectura del manifest 'Per una cultura participativa'. La jornada finalitzarà amb una paella popular.

Els assistents, a més, també podran gaudir de parades de projectes solidaris i de diversos tallers. Les entitats col·laboradores són: Club de petanca de l'AAVV de Sant Andreu, Colla bastonera de Cerdanyola, ONG CEHDA i Bruixes de Ripollet.


J.G.