Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipals 2011El Partit Popular presenta Victor Diéguez com a alcaldable

El PP de Ripollet va realitzar el passat dimecres 23 de març la presentació de Víctor Diéguez com a candidat per a les properes eleccions municipals. A l'acte van ser presents el president del PP a la província de Barcelona, Toni Bosch i el president del partit a nivell comarcal, Pere Calviño.
Els populars van criticar durament la gestió del grup de govern, destacant sobretot l'alt índex d'atur al municipi i la gestió del consistori vers aquest fet. Diéguez va recordar, novament, la xifra de cinc milions d'euros que segons els populars es troben aturats i va enumerar aquells projectes que es van prometre al principi de la legislatura i finalment no s'han dut a terme, com ara la residència de la gent gran o l'Hospital Ernest Lluch.

A més, va declarar que ha de ser "l'alcalde aquell que lideri i abordi els problemes" i "no esperar a que siguin els veïns els que comencin a moure's davant una problemàtica".

Tant Pere Calviño com Toni Bosch van recolzar les paraules de l'alcaldable fent un petit anàlisi de la situació de la societat actual tant a nivell municipal, comarcal com estatal.

J.G.