Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP demana que la comissió del riu Ripoll no quedi en res

El grup popular va criticar el passat dissabte, 19 de març, en roda de premsa, el que consideren una pràctica habitual en l'equip de govern com és "crear comissions que acaben sense conclusions o sense resultats". El grup de l'oposició va posar com a exemples les comissions de la C-58, el tren i el Consell de la Joventut i va demanar que no passi el mateix amb la recentment creada comissió sobre el riu Ripoll.

El portaveu popular, Víctor Diéguez, va estar acompanyat pel president de Noves Generacions, Francisco Javier Tàpia i una de les seves col·laboradores, Cristina Lozano. La roda de premsa es va realitzar al vial del riu Ripoll, al costat de la passarel·la. Allà Lozano va fer una explicació de tots aquells punts relatius a la zona perifèrica del riu que creuen que cal arreglar, especialment elements de seguretat, com és la part de la gravera o la col·locació de balles i reixes en punts conflictius, així com l'arranjament d'alguns despreniments de terra produïts per l'aigua.

El PP també va considerar inadequada l'estructura per a la gent gran instal·lada al vial del riu, tenint en compte les que hi ha instal·lades en d'altres poblacions. Diéguez va tancar l'acte parlant de dos compromisos. D'una banda, que els punts comentats conformaran les seves aportacions a la comissió del riu i, d'altra banda, que vetllaran per tal que aquest tema no sigui "parlar i parlar i finalment la comissió no solucioni res".

R.H.