Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una exposició dóna veu als veïns de Can Mas

Un gran nombre de ciutadans van assistir el passat diumenge 20 de març a la inauguració de l'exposició Les veus d'un barri. El Centre d'Interpretació del Patrimoni ha estat el lloc escollit per acollir aquesta mostra fruït del treball de recerca del Programa de Cultura i Proximitat dins el Projecte d'Intervenció Integral al barri de Can Mas.
Aquesta fa un repàs a l'evolució del barri i alhora pretén potenciar la identitat i autoestima dels seus habitants.Per dur a terme el projecte s'ha realitzat un acurat treball de documentació, basat sobretot en entrevistes als mateixos veïns.

L'exposició està formada per diferents plafons que contenen informació del barri, així com altres protagonitzats per alguns dels seus veïns. A més, els visitants també poden gaudir d'un audiovisual, així com de diversos objectes que daten de s. XIX fins a l'actualitat.

A l'acte van assistir l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, la primera tinent d'alcalde i presidenta delegada del Grup Promotor del PIIBCM, Rosa Maria Martín, el regidor de Cultura Ferran Tornel i altres representants del consistori.

J.G