Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PSC i CiU valoren positivament el desenvolupament del pacte de govern

Ambdós grups municipals, van posar de manifest en roda de premsa el passat dilluns, 14 de març, la seva satisfacció vers aquesta legislatura, de la qual han destacat la "corresponsabilitat, l'estabilitat i la solidesa". Segons el govern municipal, en els últims 4 anys s'han realitzat el 80% dels projectes plantejats. L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo va enumerar els principals projectes que s'han dut a terme al municipi, destacant el sanejament dels comptes i la baixa xifra de deute municipal.
La Llei de Barris, els FEIL i FEOSL, van ser altres dels punts que l'edil va posar de manifest ja que han estat les bases de gran part de les accions que s'han dut a terme.

De la mateixa manera, Parralejo va argumentar que altres dels projectes plantejats no s'han arribat a poder dur a terme, en gran part, per causes externes al consistori, com per exemple, el nou edifici d'oficines municipals, la nau d'art, la nova escola bressol i les pistes d'atletisme.

El portaveu de CiU, Xavier Peñarando, va manifestar que l'objectiu del seu partit era poder dur a terme un pla de govern, fet que ha pogut assolir a partir d'aquest pacte del qual també en fa una valoració positiva. Segons Peñarando, les desavinences que hagin pogut sorgir entre ambdós partits durant la legislatura s'han solucionat de forma interna, sense afectar a la política duta a terme conjuntament.

Tot i el balanç realitzat pels dos grups municipals, coincideixen en esperar a veure els resultats de les eleccions municipals abans de plantejar-se una possible renovació del pacte de govern.

J.G.