Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CpR i les CAV critiquen la gestió dels governs municipals socialistes vers l'Ernest Lluch

El passat dilluns, 14 de març, diferents representants de les Candidatures Alternatives del Vallès, entre les que es troba la del CpR-COP, van realitzar una roda de premsa per a manifestar la seva opinió vers l'aturada indefinida del projecte de l'Hospital Ernest Lluch i les accions que s'han dut a terme des dels diversos governs municipals.
El regidor del partit de l'oposició a Ripollet, Eduardo Giménez, va sol·licitar al grup de govern un calendari on s'especifiquin les mesures que s'adoptaran vers la nova situació.

Les CAV defensen la idea que "les retallades en els serveis de les persones que està practicant el nou govern de la Generalitat (...) no estan justificades només per la manca de recursos econòmics, sinó sobretot per una política de privatització dels serveis públics".

A més, van criticar "la posició que han adoptat els alcaldes socialistes de Ripollet, Cerdanyola, Barberà i Montcada", ja que, segons van afirmar, "van ser ells els primers en endarrerir la posada en marxa del nou hospital amb el disseny d'una operació d'especulació urbanística".

Tant des de CpR com des de la resta de les CAV, es recolzaran les mobilitzacions ciutadanes per demanar, novament, "la construcció d'un hospital de titularitat i gestió pública".

J.G.