Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tradició i modernitat s'apleguen al XXXIII Concurs de Migas

El parc de Carles Ferré va conjugar el passat diumenge, 13 de març, la tradició del Concurs de migas de Can Mas amb la modernitat dels programes de la Llei de Barris. Enguany, amb motiu de les obres de remodelació del parc del Primer de Maig, les activitats es va traslladar al parc de Carles Ferré. Es tractava de la seva 33a edició, que va comptar amb la participació d'11 grups i molts veïns i veïnes de Ripollet. El matí va comptar amb activitats paral·leles, impulsades des de la Llei de Barris i amb la participació de diverses regidories.
El concurs de migas, com és tradició, va comptar amb l'actuació de diversos grups de ball del Cuadro Andaluz de Ripollet, que des de fa anys col·labora amb la festa. També va haver-hi inflables i llits elàstics per als més petits.

Quant a la mostra dels programes de la Llei de Barris, la Regidoria de Joventut va organitzar jocs de wiï, un taller de xapes i una mostra de còmics del kftí. També es van organitzar tallers de papiroflèxia per als més petits des del Centre Obert Els Molins i es va presentar la revista del programa Open Roulotte, impulsat pel Patronat Municipal de Cultural. El Banc del Temps, el Telecentre i el programa de Mediació, amb un original "Canmasòmetro", van ser altres dels programes exposats. A més, personal de la regidoria d'Urbanisme va realitzar visites guiades a les obres de remodelació del carrer de Sant Jaume.

R.H.