Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP continua insistint en la construcció de l'Ernest Lluch

El passat divendres 11 de març el Partit Popular de Ripollet va mostrar en roda de premsa el seu parer vers les noves circumstancies que envolten la construcció de l'Hospital Ernest Lluch. Davant la negativa de la realització d'aquest projecte per part del conseller de Salut, Boi Ruiz, els populars van voler mostrar la seva opinió i accions a emprendre.
A l'acte va assistir la membre del Grup Parlamentari Popular a la Generalitat de Catalunya, Eva García, la qual va manifestar que el PP ha signat un document amb el govern en el que s'acorda que les retallades pressupostaries previstes no afectaran a l'àmbit de la sanitat. García es va mostrar confiada en que aquest pacte es dugui a terme, de manera que les obres de l'equipament sanitari s'iniciïn abans de l'any 2013.

El president del PP de Ripollet, Victor Diéguez, va explicar com des del partit sempre s'ha lluitat per a que aquest projecte fos una realitat i que amb les noves circumstancies "s'hauria de fer més força, un esforç des de les alcaldies per fer arribar a la Generalitat que l'hospital és una necessitat".

J.G.