Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipals 2011El PSC dedica la segona sessió del 'Digue'ns la teva' a les entitats socials

El passat 3 de març la seu de la delegació de Ripollet-Cerdanyola de l'associació Parkinson Catalunya, va acollir la segona jornada del 'Digue'ns la teva' organitzada per l'agrupació local del PSC. En aquesta ocasió van ser convocades les entitats ripolletenques dedicades a l'àmbit social i de serveis a les persones. Així, van participar-hi l'Associació Catalunya contra el Càncer, l'Associació Fibromialgia i Síndrome de Fatiga Crònica, el Casal d'Avis, la Creu Roja, Espai vital, Mans Unides, Parkinson Catalunya i el Grup Catalònia (Aspasur). A la trobada també va assistir Francesc Osán, director de l'ONG Barcelona Acció Solidària.
L'agrupació local del PSC ha destacat en una nota de premsa que totes les entitats van valorar com a molt positiva la seva relació amb l' ajuntament. També es va fer esment de la necessitat de reforçar la comunicació entre les mateixes entitats per optimitzar esforços i recursos així com a incidir en la formació de les mateixes entitats, sobretot pel que fa a noves tecnologies.
La propera sessió del 'Digue'ns la teva' tindrà lloc el dijous 10 de març a les instal-lacions del PAME i estarà dedicada a les entitats esportives de la vila. I el proper divendres 11 de març, el PSC presentarà el seu candidat, Juan Parralejo, a les properes eleccions municipals del 22 de maig. Serà a dos quarts de vuit de la tarda a l'Escola Els Pinetons.

L.P.