Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes i atletes de Ripollet participen a la jornada de pista local de la temporada

El passat dissabte 26 de febrer es va disputar a la pista d'atletisme del poliesportiu de Ripollet la jornada de pista local de la temporada 2010-2011. En aquesta van participar atletes del RUA i de de diferents col·legis del municipi. Els participants van poder disputar proves com relleus, salt de longitud, salt d'altura, llançament de pes i diferents modalitats de carreres. Tots els alumnes de les escoles i atletes del RUA es van esforçar al màxim i van gaudir d'una divertida jornada.

El mateix dia, es va disputar a Sabadell la Jornada Prèvia Campionat de Catalunya Pista Coberta - Categoria Infantil. Fins a allà es van desplaçar cinc atletes del RUA. Sergi Martín i Albert González es van classificar per a la final de 2000 ml, Paola Carmona i Celia Celma per a la final de 2000 ml. I finalment Sara Rubio finalment no va poder classificar-se per a la final de 600 ml.

El passat cap de setmana es va disputar a Oviedo el Campionat d'Espanya Cadet de Pista Coberta, en el qual l'atleta del RUA Claudia Martínez va aconseguir el cinquè lloc, en la prova dels 1.000 ml. El mateix cap de setmana Sonia Aragoneses, atleta Promesa del RUA, va participar en el XXVI Campionat d'Espanya de Cros celebrat a Haro (La Rioja) on va aconseguir creuar la línia de meta dels 8000 ml en la 23ena posició. Alhora Iván Rogera es proclamava subcampió de Catalunya de 800 ml en pista coberta., prova que es va disputar a Sabadell.

J.G.