Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament posa en marxa el projecte ILOQUID

El Patronat Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Ripollet està posant en marxa el programa ILOQUID, un projecte ocupacional dirigit a fomentar la inserció laboral de persones en situació d'atur en el sector de serveis d'atenció a les persones amb necessitats especials. Aquest programa ofereix diverses accions desenvolupades a través de diferents mòduls. Aquesta iniciativa està cofinançada pel Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona.
El mòdul d'orientació laboral permet identificar les necessitats, capacitats i recursos professionals i personals de cada beneficiari i ajuda a elaborar un itinerari d'orientació-inserció laboral. El mòdul de formació i pràctiques laborals es portarà a terme en dues especialitzats dins el sector d'atenció a les persones: monitor/a sociocultural de gent gran (148 hores teòriques i 80 hores pràctiques laborals) i auxiliar de bugaderia i neteja (169 hores teòriques i 170 hores pràctiques laborals).

D'altra banda, a més d'aquestes formacions especialitzades, també es realitzaran altres formacions complementàries que facilitaran l'adquisició de recursos, eines i competències als participants del programa, per tal de millorar la seva ocupabilitat i afavorir així la seva inserció en aquest sector.

A més, també es realitzarà un mòdul de creació d'empreses, destinat a aquelles persones que tinguin una idea de negoci en l'àmbit en qüestió per transformar-la en un projecte empresarial viable. I un mòdul d'inserció sociolaboral, on s'oferiran activitats específiques per afavorir la inserció laboral.

Per a més informació, només cal dirigir-se al Patronat Municipal d'Ocupació, al c. de Sant Sebastià, 26 o a través del telèfon 93 580 76 42.

J.G.