Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bosque de Bosques consciencia a Ripollet sobre els incendis forestals

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet, seguint la línia iniciada l'any passat amb la declaració de l'Any de l'Arbre, programa l'obra Bosque de Bosques, cedida pel Ministerio de Medio Ambiente i emmarcada dins la campanya de sensibilització per a la prevenció d'incendis forestals. La representació tindrà lloc el proper dijous 10 de març, a les 19 h al Teatre Auditori.
L'obra, escrita per Joaquin Araujo, pretén llençar un missatge clar sobre les greus conseqüències que comporten els incendis als boscos, ja siguin per causes naturals o per l'acció de l'ésser humà.

Des de la regidoria de Medi Ambient es vol recordar la multitud de funcions que compleixen els boscos per als ecosistemes, motiu per el qual el 2011 ha estat declarat Any Internacional dels Boscos per l'Assemblea General de les Nacions Unides (ONU).

Les entrades per gaudir d'aquest espectacle són gratuïtes i s'han de recollir prèviament al Centre Cultural, tot i que estaran limitades a l'aforament del Teatre Auditori.

J.G.