Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet celebra el Carnaval 2011

Els dies 4 i 5 de març els carrers de Ripollet s'ompliran de disfresses amb motiu de la Celebració del Carnaval 2011. Els més matiners han estat els paradistes del Mercat Municipal, molts d'ells disfressats de pirata, durant tot el divendres dia 4. A la tarda, els nens i nenes disfressats es dirigiran, a partir de les 5 al carnaval infantil que tindrà lloc al Pavelló Joan Creus.
L'acte central del Carnaval serà, però, el dissabte 5 de març amb la tradicional rua, organitzada pel Patronat Municipal de Cultura. Enguany s'han inscrit 585 persones, en un total de 12 comparses col·lectives, més una reduïda. Amb aquesta dada se supera la participació de l'any passat, en que van desfilar 10 comparses i 540 persones.
La rua començarà a dos quarts de 6, a la rambla de Sarrià de Ter i recorrerà les rambles de Sant Jordi, Sant Esteve i Pinetons, fins l'avinguda de Maria Torras. A les 8 es realitzarà l'exhibició de les coreografies al Pavelló Municipal d'Esports i mitja hora més tard es procedirà a l'entrega de premis. Enguany, totes les comparses rebran un diploma i un trofeu per la participació i el jurat atorgarà mencions especials a la millor comparsa reduïda, al millor conjunt, al millor vestuari, a la comparsa més divertida i a la millor coreografia.

Finalment, a la mitjanit s'iniciarà la Marxa Jove, que organitza la Regidoria de Joventut. La festa comptarà amb un concurs de comparses i diversos premis. Per a participar, cal inscriure's el mateix dia, de 12 a 1, a la taquilla del Pavelló.

El programa de Carnaval es tancarà amb la sardinada popular el proper dimecres 9 de març, a les 20 hores, al pati del Centre Cultural.

Fotos 1 i 2: paradistes del Mercat Municipal, el matí de divendres, 4 de març.

R.H.