Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca celebra la primera reunió recolzada pel COP-CpR

El passat dimarts La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca va fer la seva primera reunió a Ripollet. Aquesta és una associació gratuïta que agrupa a persones amb dificultats per pagar la hipoteca o que es troben en procés d'execució hipotecària.
A Ripollet aquesta entitat rep el suport del partit COP-CpR, que va manifestar en un comunicat la seva satisfacció per la creació una delegació d'aquest tipus d'associació al municipi. Per aquest motiu, de moment, el partit els cedeix la seva seu social per tal que puguin realitzar les reunions i atendre a les persones que necessitin assessorament i informació.
Des del partit, en paraules del seu regidor Eduardo Giménez, manifesten que aquesta és una iniciativa que li tocaria haver fet al govern local, i que ni PSC ni CiU han volgut tirar endavant.
Per aquells veïns que vulguin posar-se en contacte amb l'entitat ho poden fer a través del correu electrònic afectadosporlahipoteca.ripollet@hotmail.com , o a través del foro 'Ripollet', ubicat a la seva web. A més a més, es poden dirigir a la plaça 11 de setembre nº7 de Ripollet, tots els dilluns i dimecres a les 5 de la tarda.

J.G.